Dom kulture Štrigova

 

Dom kulture Štrigova centar je kulturnih zbivanja na području Općine Štrigova pa i šire.  Isti je obnovljen i rekonstruiran 2021. godine te je tako ukupna površina proširena na 1 172 kvadratna metra koji koriste udruge civilnog društva te služi i za organizaciju kulturnih društvenih događanja. Multifunkcionalni ambijent prostora, opremljenost i koncepcija, omogućavaju  održavanje više aktivnosti odjednom pri čemu se svakoj može osigurati određena izoliranost.  

Dom se sastoji od prezentacijskog i enogastronomskog prostora, male dvorane za predavanje i prezentacije, prostora za druženje te komforne kuhinje u prizemlju, dok se na prvom katu nalazi suvremeno opremljena dvorana s 224 sjedeća mjesta za razne glazbeno-scenske aktivnosti, kazališne i filmske projekcije, skupove te kongrese.  Za osobe smanjene pokretljivosti osiguran je lift kako bi im se olakšalo kretanje po domu.

 

U nastavku se nalazi Odluka o uvjetima korištenja te zahtjev vezan za korištenje Doma kulture Štrigova:

Odluka o uvjetima i kriterijima korištenja prostora u objektima u vlasništvu Općine Štrigova za povremeno i godišnje korištenje

Zahtjev za korištenje poslovnih prostora 

Popunjenost za 2024. godinu