3. Međimurski Rally

02.05.2024.

Auto klub “Delta” iz Zagreba, u suorganizaciji s Auto klubom Blacklisted i partnerstvo s Međimurskom županijom, gradom Čakovcem, općinama Gornji Mihaljevec, Selnica, Sveti Martin na Muri, Sveti Juraj na Bregu, Štrigova i Termi Sveti Martin organizira 3. MEĐIMURSKI RALLY.

Natjecanje je međunarodno, a boduje se za FIA CEZ Historic Rally, Međunarodno zonsko prvenstvo republike Hrvatske, Alpe Adria Rally Cup, Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Zagreba.

Glavni događaji odvijaju se u subotu, 4. svibnja, s ceremonijalnim startom u 13:00 sati u centru Čakovca (“kod vure”), dok prva etapa počinje u 15:01 također u Čakovcu. Druga etapa vozi se sljedećeg dana, u nedjelju, 5. svibnja, s ukupno tri staze: Gornji Koncovčak-Prekopa, Gornja Dubrava-Prhovec i Dragoslavec Selo-Prhovec.

OBAVIJEST-O-ZATVRANJU-PROMETNICA

 

U nedjelju, 5. svibnja, navedene prometnice i svi pristupne ceste i putevi, uz prethodnu suglasnost Županijske uprave za ceste Međimurske županije i odobrenja Policijske uprave međimurske bit će zatvorene za javni promet od 9:00 do 18:30 sati. Promet će se privremeno otvarati između prve i druge vožnje za lokalno stanovništvo, cca 1 sat nakon starta pojedinog brzinskog ispita. Predviđeni startovi su u 9:57, 12:56 i 16:15 sati.

Mole se svi stanovnici navedenih prometnica za punu suradnju u organizaciji natjecanja tako da u navedenom vremenu:

1. Zatvore sva vrata na ulazima u svoja dvorišta
2. Posebnu pažnju posvete brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku na sigurnom
3. Domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima, kako se ne bi nekontrolirano našli na cesti
4. Da svoja vozila uklone s prometnica kojima prolazi staza brzinskog ispita.
5. Ako nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi da se obrate najbližem sucu i /ili redaru koji će biti raspoređeni duž staze

Ako u pripremi i tijeku natjecanja imate bilo kakvo pitanje, primjedbu, pritužbu ili slično molimo Vas da kontaktirate organizatore na telefone:
– prije i za vrijeme trajanja natjecanja – Mato ŠEBALJ, mobitel 091 2602 976
– za vrijeme trajanja natjecanja – Josip ŠIMEK, mobitel 091 3466 450
– za vrijeme trajanja natjecanja – Marko CVITKOVIĆ, mobitel 091 3210 301

Sve ostale informacije možete pronaći na stranicama AK Delta.

 

rallyvodic_2024 eng_wrc_spectator_safety_ad_cm_v8_heartofaction
Skip to content