Predstava “Ljubaf” dobila dodatni termin

S obzirom na iznimno velik interes mještana za predstavu “Ljubaf” u izvedbi Kerekesh teatara uveden je dodatni termin održavanja predstave jer je prvotni termin rasprodan.

Dodatni termin predstave je 12. veljače u 17:00 sati u Domu kulture Štrigova. Karte se mogu kupiti u pretprodaji u uredu ŠTRIKOM d.o.o., Štrigova 87, Štrigova svaki radni dan od  7:00 do 15:00  sati ili na dan predstave od 16:00 sati.

Radi se o komediji u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

U predstavi nastupaju poznata imena hrvatske kazališne scene poput Ane Begić, Hane Hegedušić / Ive Šimić Šakoronja, Gorana Košija, Jana Kerekeša i Ljubomira Kerekeša.

Trailer predstave možete pogledati na sljedećoj poveznici.