Obavezna edukacija za sve vinare na području Općine Štrigova

Udruga Bregovita Hrvatska u suradnji s Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu, Centrom za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo organizira edukacije za sve vinare na području Općine Štrigova

Predstavnici Agencije će sukladno Pravilniku o vinarstvu (NN 81/22) održati stručnu obuku o pravilnom uzimanju uzoraka u postupku izdavanja Rješenja o stavljanju proizvoda na tržište (Zakon o vinu, članak 56. stavak 2. i članak 63. stavak 2).

Na temelju završene obuke, polaznicima će biti izdana ovlaštenja za uzimanje uzoraka u postupku izdavanja Rješenja. Osim navedenoga, sudionici će biti ukratko upoznati s novostima vezanim uz označavanje vina na tržištu.

Edukacije će se održati kako slijedi:

  • 15.01.2024. od 17 do 19 sati, Dom kulture, Štrigova 103, Štrigova
  • 17.01.2024. od 17 do 19 sati, Vinski dvor Kutina, Ulica Stjepana Radića 3, Kutina Ulica Stjepana Radića 3, Kutina
  • 18.1.2024. od 17 do 19 sati, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Vladimira Novaka 23, Zaprešić

Pozivaju se sve zainteresirane da se pridruže ovim edukacijama kako bi stekli potrebna ovlaštenja i bili informirani o nadolazećim izmjenama u postupku stavljanja proizvoda na tržište te označavanju istih na tržištu.

Za prijavu na edukaciju je potrebno popuniti obrazac u nastavku te ga poslati na  info@bregovitahrvatska.hr ili će se isti popuniti uoči same edukacije ako ne možete.

PRIJAVNICA