Advent na Vidikovcu Mađerkin Breg 2023.

ADVENT NA VIDIKOVCU MAĐERKIN BREG
02. prosinca 2023. – 06. siječnja 2024.

Čarolija Adventa očekuje vas na Vidikovcu Mađerkin breg i ove godine.

Razgledajte izložbu „Stekljena gora“, tradicionalnu međimursku autohtonu bajku koja govori o siromašnom mladiću koji kreće u potragu za svojom odbjeglom vilinskom ženom u misterioznu „Stekljenu goru“.

Vikendom, od petka do nedjelje, vas očekuje raznovrsna ugostiteljska ponuda, kao i ponuda OPG-ova. U subotu 9. prosinca na Vidikovac Mađerkin breg dolazi Djed Božićnjak te će se svi, mali i veliki, moći s njime fotografirati. Tijekom cijelog adventskog razdoblja trajat će nagradna igra u kojoj je potrebno napraviti selfie na Vidikovcu na nekom od „photopointova“ ili jednostavno fotografirati Vidikovac u božićnom ruhu, objaviti na društvenim mrežama (Facebooku ili Instagramu), obavezno označiti Vidikovac Mađerkin breg. Tri fotografije s najviše lajkova osvojit će vrijedne nagrade, a bit će nagrađena i „najsimpatičnija“ fotografija prema izboru komisije. Uključite se!

Uđite u Novu 2024. godinu na najvišoj točki Međimurja uz odličan DJ program i čašu pjenušca. Također, od 22:00 do 01:00 sat, za vrijeme trajanja Dočeka, bit će osiguran besplatan ulaz na Vidikovac Mađerkin breg.

Pridružite nam se na Vidikovcu Mađerkin breg i uživajte u adventskom razdoblju i božićnom ruhu Vidikovca.